Scitec Nutrition Peanut Butter (Arašídové máslo) Křupavé, 400 g
100% arašídové máslo bez přidaného cukru, konzervantů a zbytečných přísad. Arašídové máslo je přirozeným zdrojem bílkovin, sacharidů a tuků. Mononenasycené a polynenasycené tuky z něj dělají skvělou nutriční volbu pro sportovce i běžné lidi. Díky skvělé chuti a obsahu energie je ideální na svačinu, s ovocem nebo dokonce do proteinového koktejlu, mezi jídly nebo kolem tréninku.
Scitec Nutrition Peanut Butter (Arašídové máslo) Křupavé
100% arašídové máslo bez přidaného cukru, konzervantů a zbytečných přísad. Arašídové máslo je přirozeným zdrojem bílkovin, sacharidů a tuků. Mononenasycené a polynenasycené tuky z něj dělají skvělou nutriční volbu pro sportovce i běžné lidi. Díky skvělé chuti a obsahu energie je ideální na svačinu, s ovocem nebo dokonce do proteinového koktejlu, mezi jídly nebo kolem tréninku.
Hlavní výhody
- zdroj bílkovin
- vysoký obsah vlákniny
- bez palmového oleje
- bez přidaného cukru
- bez soli
- vhodný i pro vegany a vegetariány
Doporučené dávkování
Arašídové máslo má mimořádně rozmanité využití! Je skvělým toppingem k ranní ovesné kaši, můžeš si s ním ochutit koktejl nebo smoothie. Může být také ideální volbou pro výrobu muffinů nebo jiných koláčů.
Složení
1000 g | |||
Velikost jedné dávky: 25 g | |||
Počet dávek v balení: 40 | |||
Nutriční hodnoty |
RVH%* | |||
Energetická hodnota | 619 kJ / 148 kcal | ** | |
Tuky | 12 g | ** | |
z toho nasycené | 1,4 g | ** | |
Sacharidy | 2,4 g | ** | |
z toho cukry | 1,6 g | ** | |
Vláknina | 2,8 g | ** | |
Bílkoviny | 7,3 g | ** | |
Sůl | 0 g | ** | |
*RVH - Referenční výživová hodnota. Referenční příjem průměrného dospělého (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
**RVH není stanoveno | |||
Složení | |||
Arašídové máslo (100%). | |||
Alergeny | |||
Obsahuje arašídy nebo výrobky z nich. |
Upozornění
Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechová másla a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.